Sharon & Kim 


Wij zijn Sharon en Kimberly Bastian. Paardenmeiden in hart en nieren en al heel wat jaren actief in de Paardensport, zowel dressuurmatig als met springen.

Door de jaren heen hebben we heel wat paarden en paardenmensen mogen ontmoeten. Iedere ervaring heeft ons doen groeien in kennis, ervaring, maar ook in passie! Nu willen wij die kennis en ervaring gebruiken om onze passie over te brengen op anderen door hen te ondersteunen in de omgang en training met hun paard(en)Sharon Bastian is ZZzwaar gekwalificeerd en momenteel volop actief in de dressuursport met haar paarden Dinde RDS, Democracia RDS en Licanto RDS. Allemaal gefokt door Ronald en Dayna Stoop uit Grathem. Sharon is gepassioneerd voor het correct rijden en verzorgen van paarden. Nu haar HBO studie ten einde is, wilt zij zich volop gaan inzetten in de training, coaching en het uitbrengen en/of verkopen voor derden.


Kimberly Bastian is M gekwalificeerd en heeft jarenlang de basisopleiding van de paarden gedaan. Vooral de uitdagingen aangaan om de sensibele paarden naar niveau te rijden ligt haar goed. Momenteel is zij nog licht actief in de dressuursport met Democracia RDS. Daarnaast probeert zij buiten de schermen zoveel mogelijk te voorzien in de dagelijkse ondersteuning voor Bastian Horse Riding Support.


            Dinde RDS                                          Democracia RDS                                    Licanto RDS

Een 11 jarige  merrie, loopt momenteel Z2 dressuur.

Afstamming: Santano

Een 11 jarige  merrie loopt momenteel  ZZ zwaar dressuur en L springen.

Afstamming: Democraat

Een 3 jarige ruin! Hij is net zadelmak.


Afstamming: Glamourdale