Win een shoot

Gepubliceerd op 1 november 2019 18:21

Wat wint u precies?

aangezien de zomer bijna is afgelopen, en het toch nog even fijn weer is. Vonden we het wel weer eens tijd voor een winactie! 

Zoals aangegeven, gaat het om een volledige shoot naar keuze.U kunt verwachten dat u een shoot krijgt naar eigen invulling, eventueel met verschillende thema`s. U bepaald zelf wat voor inhoud de shoot gaat hebben, en waar de shoot locatie zich bevind. 

Er word niet gekeken naar aantal foto`s of de duur van de shoot. Er worden gewoon foto`s gemaakt en uiteraard alles met geduld gedaan, geen gehaast of limieten. Of de shoot nu te maken heeft, met levende dieren, mensen of kinderen. Ik neem altijd de tijd voor de shoot. 

Wat krijgt u bij de shoot:

  • Alle foto`s uit de shoot die zijn gelukt ( dus niet wazig ect)
  • U ontvangt alle foto`s bewerkt en met logo
  • U ontvangt 5 foto`s zonder logo. U kunt er meer bijbestellen zonder logo
  • Het is mogelijk foto`s op bepaalde formaten te ontvangen! 

Wanneer en hoe ontvangt u de foto`s

  • De foto`s zijn in 99 x van de 100 shoots de zelfde dag nog klaar. Bij vele of in elke gevallen zijn de foto`s de dag na de shoot klaar. 
  • We versturen de foto`s altijd via westransfer zodat u ze makkelijk kunt downloaden en bewaren.

Wat moet u doen?

Uiteraard hoeft u niet veel te doen voor de shoot! Enige wat we van u vragen is

  • of ons te volgen op instagram en onder de bovenstaande foto een reactie te zetten, zodat we kunnen controleren of u ons daadwerkelijk volgt. Volgen zonder reactie word uiteraard niet mee geteld. Een reactie zonder te volgen ook niet! 
  • Ons volgen via onze facebook pagina die vind u bij onder staande button. En ook hier geld even een reactie achterlaten onder bovenstaande optie! 
  • Volgt u ons al op beiden? Dan is een reactie onder de foto met u facebooknaam & Instagram naam voldoende. U mag altijd het bericht delen. Pas op, een reactie zonder de namen telt niet mee. Uiteraard word dit ook even nagekeken om de kansen eerlijk te houden! 

Ook handig

Neem een kijkje bij onze algemene voorwaarden!

 

Wilt u wat ervaring opdoen als thema of invulling van de shoot? Neem dan een kijkje in ons portfolio

Voor meer informatie, uitleg, of andere vragen mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dan doen wij er alles aan om u vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Wilt u liever wat meer informatie over en de mogelijkheden van het bewerken van de foto`s? Dan kunt u hier een hele hoop informatie vinden. Dat geld ook voor meer informatie over camera en overige spullen

Bewerking       Camera


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.