Win een Dressuur les bij Marlies van Baalen of een springles bij Van der Vleuten

Gepubliceerd op 10 februari 2020 23:31

Aanvullende info:

- U bepaald uiteraard zelf (samen met Marlies) de datum en tijdstip van de les met Marlies

- U ontvangt alle foto`s
( 4 zonder logo en de rest met ) 

- Er komen geen kosten bij kijken, maar u moet uiteraard wel zelf voor vervoer/transport zorgen. 

*** Win Actie *****

Aangezien de vorige actie zo een succes was! Doen we ze nog eens over. We verloten

-Twee keer een les van Marlies van Balen ( Ter waarde van € 100,- )! 

- Twee keer een les op Stal van der Vleuten ( Ter waarde van €100,-_ 

Uiteraard hoort bij deze les ook een photoshoot, ik zal zelf mee gaan of in ieder geval aanwezig zijn om de les vast te leggen in foto`s en/of filmpjes. ( Mag je zelf beslissen) 

Wat moet je doen voor kans te maken! 
- Like onze Facebookpagina, volg je deze al? Volg ons dan op Instagram
- Deel het bericht
- Laat een opmerking achter waarom het je zo leuk lijkt zodat we kunnen controleren of je bovenstaande ook gedaan hebt. Doe je dit niet, dan doe je uiteraard automatisch niet meer mee! Volg je  ons zowel op facebook als instagram geen probleem geef het wel even aan. 

De actie loopt van 8-2-2020 t/m 8-3-2020. De twee winners worden bekend gemaakt op facebook zoals u van ons gewend bent. De loting van de namen evenals het opschrijven van de namen gebeurt via live video die dag. Heb er dus zelf geen controle op wie er wel of niet wint. Iedereen mag uiteraard mee doen. 

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u ons altijd een berichtje sturen.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Desire Klijn
2 maanden geleden

Ik volg jullue zowel op Facebook als ook op Instagram. Ik ben zelf ook para ruiter niveau 5 ( ik maak gebruik van een lussenteugel ) ivm reuma en dystrofie. Mij lijkt het geweldig om een les van Maies van Baalen te winnen. Wat een top wijf is dat, net als mijn eigen insyructrice Melissa Janssen.

Wendy Konings
een maand geleden

Oh wauw wat gaaf, dit lijkt me super vet om samen met mijn vriendje te mogen doen. Een les van Marlies staat hoog op mijn lijstje 🙏 dus nu heel hard gaan duimen

jenniferslosser
een maand geleden

ik zou het heel graag willen winnen voor mijn dochter met haar pony bolletje. marliesvan baalen zou zo gaaf zijn🥰. super leuke winactie.

liefs team bolletje

Bojenna van Gils
een maand geleden

Ik doe mee voor een les van Maikel van der Vleuten om mijn 3,5 jarige toppertje klaar te stomen voor de 4 jarige competitie aankomend seizoen🍀🤞🏼

Margot Nijssen
3 dagen geleden

Het lijkt me super gaaf!

Heb 2 knappe jonge talentvolle paarden waar ik net lekker mee op weg was, maar nu met de corona even op een laag pitje staan, zo'n les van stal van der Vleuten zal me weer fijn op weg kunnen brengen! Ik volg jullie op fb en insta! En vind dat je mooie foto's maakt, lijkt me gaaf om eens een training vast gelegd te hebben door een professional. Is eens wat anders dan wedstrijd. Hoop zo dat ik hem win! Zodat we hopelijk na de heftige tijd die corona heet weet volle moed met mooie tips aan de slag kunnen. Groetjes margot

Patty Curvers
3 dagen geleden

Done, done en done!! Ik zou het echt supergaaf vinden om een les bij een van deze vakmensen te mogen rijden! Ik heb een dressuur- en een springpaard, dus beide lessen zijn erg welkom. We hebben allemaal nog meer als genoeg te leren. Als ik echt tussen de 2 moet kiezen trekt de dressuurles van Marlies van Baalen mij toch net ietsjepietsje meer omdat mijn dressuurpaard een kwaliteitsvol dier is met een aparte gebruiksaanwijzing. Ik ben heel benieuwd hoe zo iemand als Marlies van Baalen met een dier met zo'n karakter rijtechnisch om zou gaan. En dan daar nog eens foto's van krijgen, helemaal geweldig! So… coun't me in!