Modellen gezocht voor opleidingsopdrachten

Gepubliceerd op 8 februari 2020 13:41

Voor de opleiding digitale fotografie en beeldbewerking ben ik opzoek naar een aantal modellen om de opdrachten uit te voeren!

Zowel specifieke fotografie, als film werk worden er modellen gezocht. In de volgende thema`s

- Tentoonstelling, verkoop & Bedrijf sfeer
- Dier, mens en sport
- En thema`s zoals blackshoots, achter grond veranderen ect

Moest u interesse hebben of meer informatie willen dan hoor ik het heel erg graag!

 

Tentoonstelling, verkoop & bedrijf sfeer:

Wat hier mee bedoelt word is, uiteraard het tentoonstellen van allerlei voorwerpen en thema`s. Dit kan bijvoorbeeld een sfeerbeeld zijn van een bedrijf, een shoot of filmpje voor de verkoop van een auto! Maar ook een filmpje van een accommodatie of gebouw.  Hier is dus heel veel mogelijk en is er heel veel om te proberen en te leren. Iedere hulp is daarbij dus welkom.  

 

Dier, mens & sport:

Hier bij geld eigenlijk het zelfde alleen dan met de intentie passie`s, hobby`s en momenten zo goed en mooi mogelijk vast te leggen zowel in film als in fotografie! Ook hier is heel veel mogelijk denk aan een leuke foto`s en filmpjes van je hond, bijvoorbeeld een leuk filmpje waar hij speelt, met een portret shoot, Of een leuke shoots van de kids, ook in combinatie met een leuk filmpje, maar ook een wedstrijd van welke tak sport dan ook of een training. Dat zijn altijd leuke dingen om op terug te kunnen kijken en ook hier is alle hulp van harte welkom. 

 

Thema Shoots:

Hier bij gaat het vooral om de bewerking, denk aan een blackphoto maken. Of een foto op een heel andere achtergrond zetten, dit geld dan ook voor annotatie oftewel filmpjes. Ook hier zitten geen bewerkingen en is vrijwel alles mogelijk. Uiteraard is ook hier alle hulp meer dan welkom.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.