Win een les bij Marlies van baalen!

Gepubliceerd op 8 februari 2020 13:35

Aanvullende info:

- U bepaald uiteraard zelf (samen met Marlies) de datum en tijdstip van de les met Marlies

- U ontvangt alle foto`s
( 4 zonder logo en de rest met ) 

- Er komen geen kosten bij kijken, maar u moet uiteraard wel zelf voor vervoer/transport zorgen. 

*** Win Actie *****

Aangezien de vorige actie zo een succes was! Doen we ze nog eens over. We verloten twee keer een les van Marlies van Balen ( Ter waarde van € 100,- )! De volgende actie is dan 2x een springles. 

Uiteraard hoort bij deze les ook een photoshoot, ik zal zelf mee gaan of in ieder geval aanwezig zijn om de les vast te leggen in foto`s en/of filmpjes. ( Mag je zelf beslissen) 

Wat moet je doen voor kans te maken! 
- Like onze Facebookpagina volg je deze al? Volg ons dan op Instagram
- Deel het bericht
- Laat een opmerking achter waarom het je zo leuk lijkt zodat we kunnen controleren of je bovenstaande ook gedaan hebt. Doe je dit niet, dan doe je uiteraard automatisch niet meer mee! Volg je  ons zowel op facebook als instagram geen probleem geef het wel even aan. 

De actie loopt van 8-2-2020 t/m 8-3-2020. De twee winners worden bekend gemaakt op facebook zoals u van ons gewend bent. De loting van de namen evenals het opschrijven van de namen gebeurt via live video die dag. Heb er dus zelf geen controle op wie er wel of niet wint. Iedereen mag uiteraard mee doen. 

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u ons altijd een berichtje sturen. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Anne Pouwels
2 maanden geleden

Wauw, wat een te gekke actie! Ik doe graag mee. Ik volg je op Facebook en Instagram. Heel veel succes met het ontplooien van je fotografiewerkzaamheden. 😁🤗